Zomertoer H.H Waard RADIONL & TV Oranje live!

Joost treed ook op tijdens de Zomertoer in Heerhugowaard waarbij RADIONL en TV Oranje live aanzweig zullen zijn!

Op 28 en 29 juni 2014 organiseert de Stichting Zomertoer Heerhugowaard een groots muziek evenement op het gemeentelijke Stadsplein nabij Middenwaard. Het muziekspektakel biedt naast diverse optredens van artiesten en dj’s entertainment van de bovenste plank!

Na het ongekende succes van vorig jaar toen vond het spektakel plaats in ’t Kruis- krijgt het evenement een uniek vervolg op een nieuwe locatie: het gemeentelijke Stadsplein bij Middenwaard.
Op zaterdag 28 juni van 20.00 tot 01.00 uur barst het feest los voor de jeugd. Op zondag 29 juni tussen 12.00 en 21.00 uur zijn er optredens van bekende artiesten en DJ’s die het plein op haar grondvesten doen trillen. Spektakel en gezelligheid voor jong en oud: dansen, swingen, kortom een feest wat niemand wil missen.

LINE-UP ZATERDAG 29 JUNI
Vorig jaar was het een groot succes de zaterdag avond voorafgaand aan de zomertoer dat de organisatie ook dit jaar weer de populaire DJ Jerome heeft vast gelegd van ondermeer de knalhit sex met die kale.
ook komt dit jaar de uit Heerhugowaard afkomstige DJ Rene Verkerk zijn platen draaien, Rene is radiojock bij Radio10 en heeft een geweldige manier van presenteren!
Daarnaast kan natuurlijk ook niet ontbreken de jonge upcoming DJ ElVrieso die met zijn eigen mixage van nummers het dak er zeker laat afgaan!
Naast al het DJ geweld zijn er tussendoor diverse live dans en zang acts!
De avond zal duren van 20.00 – 00.30 en heeft wederom gratis entree!
Waar vind je dat tegenwoordig nog!

LINE-UP ZONDAG 29 JUNI
Dit jaar weer grote namen naar de RADIONL en TV ORANJE Zomertoer Heerhugowaard!
Er zullen tot aan het evenement nog wel wat bekende artiesten worden toegevoegd maar tot nu toe staan vastgelegd in de line-up:

Django Wagner, Frans Bauer, Peter Beense, Wolter Kroes,  Rene Eshuys, Pascal Redeker, Pierre van Dam, Bernard Karsten, Jan Leliveld, Mick Harren, Tom Haver, Dries Roelvink, Marco de Hollander, Johan Kettenburg, Superrr trio, Martin Vincken, Andre van Amstel, Marcel Dool, Zanger Mike, Theresa, Rene Le Blanc, Glenn de Koning, Kimberley, Johnny Wanrooij, Robin Moojen, Roel vd Wielen, Henk Bolink, Erik v Kruiselbergen, Ab Lakeman, e.v.a.

Presentatie zal in handen zijn van Hessel Wijkstra en Alfred Voogd van RADIONL en door Rene Verkerk van Radio 10.

Radio en TV registratie door: RADIONL, TV Oranje, Heerhugowaard Alife, RTV Hoorn, LifeFM, Schot op dreef, Marijke Boer, Weekblad Party en diverse week en dagbladen.

Meer info op: www.zomertoerhhw.nl

 

poster_def_a3_laatste_social

 

Reageren

velden met * zijn verplicht