Zomerhit voor Joost de Vries (persbericht)

Limmen 24 juni 2015

‘Zing maar na!’ Hollandse Nieuwe bij RADIONL en TV ORANJE KROON

“Het is vandaag weer zo’n dag, dat ik zeggen kan…hier word ik vrolijk van”, de eerste zin van de nieuwe zomerhit van de Waardse Joost de Vries. En vrolijk zijn is dan nog zacht uitgedrukt.
Na jarenlang hard werken en diverse singles te hebben uitgebracht, lijkt de nieuwste single van de Noord-Hollandse zanger direct succesvol te zijn. Al na één week is de single bij RADIONL uitgeroepen tot Hollandse Nieuwe, de hoogste nieuwe binnenkomer in de playlist van Neerlandse grootste Nederlandstalige radiozender. Daarnaast is ook de plaat op TV te aanschouwen omdat de videoclip is gebombardeerd tot Oranjekroon van deze week bij TV Oranje. Vandaag verraste vishandel de vissende beer in Velsen-Noord Joost de Vries met een schaal heerlijk Hollandse Nieuwe.

Door: Alexandra Vis
‘Zing maar na’ is een is lekker uptempo zomernummer over de vrolijkheid die je voelt als de zomer begint. Jeroen Dirksen, die eerder nummers produceerde voor Thomas Berge, Frans Bauer en André Hazes, heeft het nummer gemaakt. Joost de Vries heeft zelf geholpen met de tekst. Hoewel Joost ‘Zing maar na’ tijdens de RADIONL en TV Oranje Zomertoer op 28 juni officieel voor het eerst publiekelijk live ten gehore zal brengen, is de single al een week te downloaden via de grote downloadsites.
De vrolijk noten van ‘Zing maar na’ zijn meteen opgepakt en de single is op diverse regionale radiostations gelanceerd als knuffelplaat, weekklapper en alarmschijf. Zelfs over de grens in België ‘zingen ze al nana…’ Joost is trots, en meer dan vrolijk dat al zijn werk nu vruchten afwerpt. “Het is best bijzonder als een Noord-Hollandse zanger de Hollandse Nieuwe wordt op RADIONL. Daar word ik echt vrolijk van”, zegt Joost enthousiast. Laat de hit én de zomer maar komen!

Hollandse Nieuwe Joost de vries

radionl

ornajekroon

Reageren

velden met * zijn verplicht