Vier de vrijheid op Bevrijdingsdag!

Bevrijdingspop Dijk en Waard is een cultureel muziekfestival dat ieder jaar wordt gehouden op 5 mei rond het gezellige en bruisende raadhuisplein. De Stichting Cultureel 072 is al jaren lang initiatiefnemer en organisator van deze speciale Bevrijdingsdag. Dit door het vieren van de vrijheid op een leuke, speelse en muzikale manier, door middel van het aanbieden van een breed programma van bands en artiesten. Waar het vele andere gemeenten niet meer lukt om een gratis bevrijdingsfestival neer te zetten, is het door onder meer sponsoring van de gemeente Dijk en Waard toch weer geheel GRATIS te bezoeken!
Programma
Om 12.00 zal het programma losbarsten.
Smartlappen koor Simpel Hollands zal een optreden verzorgen en de lekkerste rock en blues hits van de afgelopen 50 jaar worden live gespeeld door de band MAAS. Dan staat zanger Dario op het programma die bekend is van het TV programma ‘Bloed zweet en tranen” en o.a. liedjes zingt van Andre Hazes. Dan wordt er een ode gebracht aan Joe Cocker met een maar liefst 8 mans tribute formatie. Frontman is de Noord Hollandse bekende Henk Bolink die de sterren van de hemel zal zingen! Tussendoor treden de zangers Stef Horn en Joost de Vries ook nog op.
De afsluiting van het volle programma wordt gedaan door de welbekende top kermis formatie FLAIR.
Naast de live acts door zal een DJ lekker muziek draaien. Het bevrijdingsvuur wordt nagebootst op het podium en het evenement zal worden bezocht door Burgemeester Maarten Poorter en zijn college. Klaas Braak staat er traditiegetrouw met zijn Kinderdraaimolen en de kinderen kunnen glitter tattoos laten zetten en geschminkt worden.

Zet dus nu dit unieke gratis bevrijdingsfestival in uw agenda en kom gezellig langs!
Meer informatie op www.bevrijdingspophhw.nl

Reageren

velden met * zijn verplicht