CD uitgereikt op Zomertoer en op 1 in Belgie !

Onvoorstelbaar en ongelovelijk het succes dendert maar door!
De nieuwe single van Joost de Vries “zing maar na!” is nu ook bij onze zuiderburen uitgeroepen tot de nummer 1 van de week bij de VBRO en word maar liefst 56 x gedraait en dat in de 3e week dat de single uit is.De VBRO is vergelijkbaar met RADIONL de grootste nederlandstalige zender van het land.

Het is vandaag weer zo’n dag, dat ik zeggen kan hier word ik vrolijk van, de eerste zin van de nieuwe zomerhit van de Waardse Joost de Vries, en vrolijk zijn is dan nog zacht uitgedrukt. Na jarenlang hard werken en diverse singles te hebben uitgebracht, is de nieuwste single van de Noord-Hollandse zanger ontzettend succesvol.
Door: Alexandra Vis

Vorige week nog was de single bij RADIONL uitgeroepen tot de Hollandse Nieuwe, als hoogste nieuwe binnenkomer in de playlist van Neerlandse grootste Nederlandstalige radiozender en op TVOranje als de Oranjekroon.

Daarbij komt de plaat nu in de 2e week als de hoogste notering binnen in Belgie bij de grootste Nederlandstalige zender de VBRO. (Vlaams Brugse Radio Omroep)
Daarnaast is ook de plaat op TV te aanschouwen omdat de videoclip is gebombardeerd tot Oranjekroon van deze week bij TVOranje.

‘Zing maar na’ is een is lekker uptempo zomernummer over de vrolijkheid die je voelt als de zomer begint. Jeroen Dirksen, die eerder nummers produceerde voor Thomas Berge, Frans Bauer en André Hazes, heeft het nummer gemaakt. Joost de Vries heeft zelf geholpen met de tekst.

Zing maar na is op 28 Juni tijdens de RADIONL en TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard voor het eerst publiekelijk live ten gehore gebracht en officieel uitgereikt door Alfred Voogd van RADIONL.  (foto Harry Donker)

958A-054JdV_CD

 

cd uitreining

958A-098

958A-071

958A-068

1.0 overzicht breedbeeld zt joost

De vrolijk noten van ‘Zing maar na’ zijn meteen opgepakt en de single is op diverse regionale radiostations gelanceerd als knuffelplaat, weekklapper en alarmschijf. Zelfs over de grens in België ‘zingen ze al nana…’ Joost is trots, en meer dan vrolijk dat al zijn werk nu vruchten afwerpt. “Het is best bijzonder als een Noord-Hollandse zanger de Hollandse Nieuwe wordt op RADIONL. Maar dan ook doorbreken in België! Alleeee daar word ik pas echt vrolijk van”, zegt Joost enthousiast en als de mensen hem dag gaan downloaden helemaal!

download

 

 

 

 

images

download (1)

Reageren

velden met * zijn verplicht