‘Samen met Sonja’ benefiet ALS stichting

Joost treed belangeloos op voor “Samen met Sonja’ op 25 november in party centrum Meereboer in Oudorp.
Het is voor de ALS Stichting en wij wij ondersteunen dit van harte.

Hieronder een persoonlijke noot van Sonja.
Hallo wat fijn dat je mijn actie-site ALS hebt gevonden.
Het is mijn droom deze stichting te helpen een medicijn te vinden tegen deze ziekte. Naast 13 andere aandoeningen, ben ik een aantal jaar geleden, gediagnosticeerd met PLS. Mijn hoop is, dat jullie mij willen steunen geld in te zamelen tegen ALS. De verwachting is -hoe pijnlijk ook- dat deze actie mij niet meer zal helpen. Ondanks dit, is mijn doel € 50.000 in te zamelen, zodat er wellicht een medicijn kan komen tegen deze vreselijke ziekte van de zenuwcellen. Doormidden van deze actie, kan ik er misschien voor zorgen, toekomstige mensen met ALS, wél een kans te geven! Ik ben ook bezig om een benefiet concert te organiseren. Geef ik lezingen. Heb interviews gedaan in de krant…

 

Reageren

velden met * zijn verplicht