Radiopromotie waaronder Radio NL!

Joost te horen op Radio NL ! Jullie kunnen in de zon aanvragen via een mailtje te sturen naar
studio@radionl.fm

Daarnaast staat de singel momenteel op plaats  5 in de piratentop 20 via www.jangerrits.com kun je voor het nummer stemmen.

Ook natuurlijk nog op tv oranje kun je de singel aanvragen! via http://www.tvoranje.nl/index.php?menu_id=62

 Bij de megahitradio dingt de singel mee als de  zomerhit van 2011 je kunt via megahitradio@hotmail.com de singel dit stempel meegeven.

Als zanger heb ik voor mezelf een doel gesteld, namelijk dat ik graag in de playlist wil komen van Radio NL. Maar ook dat je gewoon een nummer van mij kan aanvragen bij deze radiozender.

Radio NL is een zender die drie kwart van Nederland bestrijkt en is de zender is op Nederlandstalig gebied.
Nu “in de zon “en “in het café” officieel is uitgebracht, word mij de kans gegeven om mee te doen met Radio NL Café Trofee, wat houdt dit nu in;

In week 24 heb ik in het programma op volle kracht) gewonnen van 4 kandidaten!

Op vrijdag 17 juni zal de winnaar, in het nieuwe radioprogramma RadioNL café tussen 18-20 uur bekend gemaakt worden, en zal diegene die de meeste stemmen heeft, nogmaals in de uitzending komen, en de single zal dan helemaal gedraaid gaan worden. Het nummer is live opgenomen in het Radio NL Cafe op 11 Juni jl en het was erg gezellig kijk maar eens via dit linkje naar de foto’s.       #Foto\’s Radio NL Cafe#
Mijn vraag aan jullie is dan ook om via de sms in deze 4 dagen voor mij te stemmen en ik wil jullie tevens vragen om jullie social netwerk in te zetten voor promotie van mij, ik ben jullie daar dan erg dankbaar voor. Verder zal ik optreden in het radio NL Café in het Friese Grou op zaterdag 11 Juni mocht je mee willen je bent altijd welkom, er gaan al diverse auto’s vol mee! Tevens zal er een telefonisch interview zijn bij Radio NL op Donderdag 16 Juni tussen 13-14 uur, allemaal luisteren dus!

Verder zijn er diverse interviews en is de singel
regelmatig te beluisteren bij onder meer;

– Radio Continu
– Holland FM
– RTV Nunspeet  (knuffelplaat op 22 Juni)
– Gigant FM

– LOCO FM
– Achterhoek FM
– Havenstad FM
– Dollard Radio
– RTV Holland midden
– Radio Hollandio
– Optimaal FM
– Rucphen FM
– Heerhugowaard alive

– heel veel internet radio stations

http://www.mijnalbum.nl/Album=FZWVFVW3foto\’s 11-6 Radio NL cafe optreden in Grou.

 

Reageren

velden met * zijn verplicht