RADIONL en TV Oranje Zomertoer HHW + Foodtruck festival

Joost zal ook optreden op dit mooie evenement.

Kom naar het foodtruck festival en RADIONL en TV Oranje Zomertoer HHW
24, 25 en 26 juni op het Stadsplein in Heerhugowaard

Zin om lekker te swingen en mee te zingen met de vrolijke en opzwepende klanken van tal van artiesten en bands? Kom dan naar dit grootste gratis muziekspektakel op het Stadsplein nabij Middenwaard in Heerhugowaard.

Foodtruck
Op vrijdag 24 juni van 17.00 tot 23.00 uur begint het foodtruckfestival met een netwerk borrel voor ondernemers en inwoners van Heerhugowaard en omstreken. Uiteraard zijn er verschillende soorten foodtrucks die eigen specialiteiten aan etenswaren zullen aanbieden. De blues band MOJO speelt waarbij het geluidsniveau op de achtergrond zal zijn. Ook zullen hiernaast DJ Ray en El Vrieso als Dj’s draaien.
Op zaterdag zal dan het Foodtruck weer starten van 14.00 tot 20.00 waar in de middag veel ruimte middels een kidsclub met diverse kinderactiviteiten en een ballonen clown.
Het goede doel hierbij is stichting jarige Job, ook zal er een rustig Jazz bandje spelen op de achtergrond.

Top 100 allertijden en Dj’s
Op zaterdag 25 juni van 20.00 tot 01.00 uur barst het feest los, wat ook speciaal bedoeld is voor de jeugd maar ook zeker voor de oudere jongere .
DJ Ray en El Vrieso zullen als Dj’s draaien en er is een live coverband die de top 100 allertijden speelt en dit ook vertoond word door de originele videoclips af te spelen.
Het is een grote wervelende show die zijn weerga niet kent met de lekkerste muziek uit de top 2000 met verschillende verkleedacts, gespeeld door de beste muzikanten van Noord-Holland uit o.a.: Razor Blade, Howling Hurricanes, Memphis, Mary j.b en Rotation.
RADIONL en TV Oranje Zomertoer Heerhugowaard.
Tijdens de vijfde editie van RADIONL en TV Oranje Zomertoer Heerhugowaard treden onder meer voor u op: Danny de Munck, Frans Duijts, Tino Martin, Daantje, Pascal Redeker, Django Wagner, Snollebollekes, Joost de Vries, Koos Alberts, Rene Eshuijs, Jan Keizer & Anny Schilder, Vinzzent, Stef Horn, Hannes Junior, Hugo Peeters, Jan Grandia, Albert Casanova, de Meiden, Flair, Truus trut en de Terlenka ’s, Jordan Peeters, Ramon Beense en vele anderen! Het geheel zal worden gepresenteerd door o.a. Hessel Wijkstra, Taeke Wouda en Alfred Voogd van RADIONL. Het Alkmaars showballet maakt het geheel compleet met spetterende dansacts.
In het verleden hebben Rene Froger, Frans Bauer, Wolter Kroes, Nick & Simon, Frans Duijts, Glennis Grace, Marianne Weber, René Schuurmans, Stef Ekkel, Dries Roelvink, Peter Beense, Dean Saunders, en tal van andere artiesten het grote publiek kostelijk vermaakt.

Live op radio en tv
Op zondag 26 juni is dan iedereen welkom vanaf 12.00 uur.
Om 21.00 uur is het evenement ten einde en hopen we dat we met zijn allen kunnen terug kijken op een fantastisch evenement. Het gehele concert is live te volgen op RADIONL via de 104.7 MHz en ook Heerhugowaard Alife (Ziggo 47) zal uitgebreid verslag doen van de festiviteiten op het Stadsplein. TV Oranje zendt de wel bekende showflitsen uit. Daarnaast komt Alkmaar FM, Hollandse Hits Alife, RTV Hoorn, Showeventz met Marijke Boer en Schot op dreef opnames maken.
Kinderactiviteiten en goede doelen
Naast het muzikale programma worden er op en rond het Stadsplein allerlei activiteiten georganiseerd, ook aan de kinderen is gedacht: kermis attracties, ponyrijden, springkussen, henna tattoo, schminken, nagelversiering, spelletjes, en nog veel meer!
Op het terrein zullen ook informatie stands te vinden zijn van goede doelen.
De hoofdsponsors van 2016 zijn: Gemeente Heerhugowaard, stichting NUT, schoonmaakbedrijf Hans Weere, Mediamarkt, Winkelcentrum Middenwaard, en het Prins Bernard cultuurfonds fonds.

Blok 24, 25 en 26 juni dus alvast in de agenda.
Het gehele weekend is er vrij entree.
Kom gezellig naar het Stadsplein en beleef een onvergetelijk en oergezellig feest!

poster ZT

Reageren

velden met * zijn verplicht