nieuwe single uit ‘Zing maar na!’

Op zondag middag 28 Juni presenteert de Noord-Hollandse Zanger Joost de Vries zijn nieuwste single ‘Zing maar na! ’ Deze zal voor de eerste keer publiekelijk ten gehore gebracht worden tijdens de RADIONL en TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard.
De zanger heeft gekozen voor een lekkere uptempo en moderne zomer sound wat over de vrolijkheid gaat, wat je vooral voelt als de zomer begint.
De bekende en succesvolle muziek producent Jeroen Dirksen die onder andere voor Thomas Berge en Andre Hazes produceerde maakte het nummer en schreef samen met Joost de Vries de tekst.
De single komt fysiek uit via Hubsch Media, en word digitaal geleverd door Symusic en komt uit onder het platenlabel Stormrecords.
Na het uitbrengen in 2013 van het CD Album ‘leef en geniet’en in 2014 van de single ‘jij bent mooi’ werd het tijd voor dit nieuwe feestproduct. Voor de feestzanger telt maar 1 ding, dat het publiek bij elk optreden met een tevreden gevoel naar huis gaat!
Bij het volksfeest in Heerhugowaard is veel pers en media aanwezig een ideale manier dus om de single te presenteren aan het publiek, aldus Joost, en helemaal omdat de melodie lekker in het hoofd blijft hangen!
De single zal worden uitgereikt door Hessel Wijkstra de populaire RADIONL diskjockey.

Vanaf 10 Juni op alle grote downloadportals! Zing maar na!.

Hier het officiele persbericht:
P E R S B E R I C H T JOOST DE VRIES

 

Download hem nu op alle grote download sites

voorkantCD

hubsch

storm_records_-_logo_2014b_0

Reageren

velden met * zijn verplicht