Nieuwe single ‘Jij bent mooi’

Op 5 maart presenteert de Noord-Hollandse Zanger Joost de Vries zijn nieuwe single
‘Jij bent mooi’. De zanger heeft dit keer gekozen voor een uptempo sound wat over
het wel en wee gaat van een meisje in de pubertijd.
De muziek producer Jeroen Dirksen maakte het nummer en de tekst is geschreven door Henriette Spit. De single komt uit via het platenlabel Stormrecords.
Na het uitbrengen in 2013 van de single Amore en het CD album ‘Leef & Geniet’ werd het tijd voor dit nieuwe product van Joost. De feestzanger geniet van zingen en voor hem telt maar 1 ding, dat het publiek bij elk optreden met een tevreden gevoel naar huis gaat!De zanger reist dit jaar weer af naar Oostenrijk om de 10e feestweek Brixental in Westendorf op te luisteren, hier worden meer dan 40 Nederlandstalige artiesten verwacht wat een groot Nederlands feest in de sneeuw tot gevolg zal hebben!
Hierbij is altijd veel media aanwezig zoals de wintertoer van RADIONL en TV Oranje en ZNTV weekblad Party en andere pers gerelateerde organisaties, een ideaal moment dus om net na de carnaval uit te komen met een nieuw feest nummer, en helemaal omdat de melodie lekker in het hoofd blijft hangen, aldus Joost. De single zal fysiek uitgereikt worden door zijn dochter Demi de Vries op zondag 2 maart in Grandcafé de Heeren rond de klok van 5 uur, dit tijdens het jaarlijkse korenspektakel in Heerhugowaard.
Vanaf 5 maart op alle grote downloadportals! Jij bent mooi.
Voor interviews of meer informatie: www.feestartiesten.nl of www.boekjoost.nl

hoesje1500x1500

Reageren

velden met * zijn verplicht