Nieuwe single ‘Het eind van ons latijn’

Joost de Vries presenteert op 11 November een nieuwe single ‘Het eind van ons Latijn’.
De Noord-Hollandse zanger heeft dit keer gekozen voor een rustig nummer wat in de komende donkere dagen voor kerst zeker tot zijn recht zal komen. Het is een echte ‘smartlap ballad’geworden en weer eens heel wat anders dan de uptempo liedjes die je momenteel veel op de radio hoort’, aldus Joost. Zijn vaste producer Jeroen Dirksen maakte het nummer en Hugo Peeters schreef de gevoelige tekst. De single komt fysiek uit via Hubsch Media en het platenlabel Stormrecords. De digitale plugging word verzorgd door het label Symusic.
Met het uitbrengen van de vorige single ‘Zing maar na!’ in Juni van dit jaar scoorde de artiest een nummer 1 notering in Nederland en België bij diverse grote radio en TV stations.
De zanger die alweer zo’n 18 jaar optreed gaat dus lekker zijn gang bij de diverse optredens in het land. De single zal op vrijdag 20 Nov. voor de 1e keer live op RADIONL ten gehore gebracht worden tijdens de toer “RADIONL Café” in Bar ’t Waertje in Heerhugowaard, en zal dan worden uitgereikt door DJ Hessel Wijkstra.

Vanaf 11 November op alle grote downloadportals! “Het eind van ons Latijn”.

SBS6 Music

Voor interviews of meer informatie: www.boekjoost.nl

fb header

S.M - latijn

Reageren

velden met * zijn verplicht