Live interview op Hollandse Hits Alife

De Hollandse Hits Alife !

Beetje vereerd was hij toch wel want Joost is laatst ge-interviewt voor zijn eigen programma door Kick van der Vooren wat je hieronder kunt beluisteren.

Iedere dinsdag avond is het populaire programma Hollandse Hits Alife te beluisteren van 20.00 – 22.00. Het programma word gepresenteerd door Kick van der Vooren, Erik van Kruiselbergen of Joost de Vries zelf en de techniek is in handen van Bobby Edens of Kenneth. De muzieksoort die word uitgezonden is Nederlandstalig afgewisseld met Engelstalig met ruimte voor regionaal en nationaal talent. Hierin onderscheid het programma zich door ook minder bekende artiesten een platform te geven om zich muzikaal te presenteren. De artiesten die geïnterviewd worden in het programma worden ook in de weken daarna “geplugd” met het nieuwe audio materiaal. Daarnaast verschijnt in het Nieuwsblad Heerhugowaard de data met welke artiesten er komen. Naast de eigen website www.hollandsehitsalife.nl word er een twitter, you-tube en Facebook account bijgehouden. Onderdelen in het programma zijn: interviews artiesten, de top 10, verzoekjes luisteraars, uitgaan en cultuur agenda, en natuurlijk het laatste nieuws omtrent de artiesten!

De lokale omroep van Heerhugowaard bediend haar 52.500 inwoners en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren via de Ziggo Radio digitaal 922 via de ether op de 89.0 MHz en via de FM op de 106.7 MHz. Maar ook via internet op www.heerhugowaardalife.nl
Daarnaast word het programma uitgezonden op Alkmaar FM en op Compleet FM in de gemeente Langedijk. Daarnaast zijn wij voor klanten van Ziggo in de gehele regio Noord-Holland digitaal te ontvangen via kanaal 47 en hebben we een potentieel bereik van wel 2 miljoen aansluitingen! Ieder jaar wordt er een artiestenparade georganiseerd wat uitgezonden word op het TV kanaal en de radio.
Ook is het station bevriend met de RADIONL en TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard.

Studio
studio@heerhugowaardalife.nl
Telefoon 072-8-200-300

Reageren

velden met * zijn verplicht