20-jarig jubileum met CD presentatie 1 groot feest!

De in 1970 geboren Alkmaarder Joost de Vries staat als artiest alweer 20 jaar op het podium. Dit doet hij met een breed en allround aanbod aan Nederlands- en Engelstalig repertoire. Singles die het goed deden in Nederlandstalig radioland waren o.a. ‘In de zon’, ‘Wat een geluk’, ‘Zing maar na’ en ‘Het is weer zomer’.
Joost laat met regelmaat van zich horen middels nieuwe producties.
En als hij niet op de bühne staat of als presentator actief is bij het radioprogramma “Hollandse Hits A life” dan richt hij zich volledig op het organiseren van diverse evenementen.
Na het album ‘Leef & Geniet’ dat in 2013 verscheen, viert de zanger zijn 20-jarig artiestenjubileum met de release van de nieuwe single “Passie” en met gelijknamig CD album ‘Passie’ vanaf half oktober via platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw verschijnt. Het nummer is geproduceerd door Jeroen Dirksen. “Dat ik dan nu met een verzamel CD uit kan komen geeft mij een trots gevoel”, aldus de jubilaris. Het zeer gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt maar liefst 18 tracks waaronder de gelijknamige single, nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles. Dit fonkelnieuwe album is  24 september gepresenteerd tijdens een bijzonder feestelijke releaseparty in Grandcafé De Heeren in Heerhugowaard waaraan diverse collega artiesten een bijdrage leveren. Optredens van Pascal Redeker, Dario, accordeonist Cees Oud, Kimberly, Stef Horn, Glenn de Koning, Bernard Karsten, Niels Mul, Henk Naber, Jan Grandia, Country Wilma, Robert v.d. Steenhoven, Pierre van Dam, John Eeltink, Henk Bolink, Ab Lakeman, Roel & Erik, Theresa, en Albert Casanova.

Passie…..Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!
De CD ‘Passie’ is vanaf 27 Sept.2017 verkrijgbaar in winkels zoals bol.com en de mediamarkt en te downloaden op de bekende platforms.

Meer foto materiaal

 

Reageren

velden met * zijn verplicht