Joost door in de Koos Alberts Awards show!

Jullie weten dat ik niet vaak aan een talentenjacht meedoe.
Nu heb ik fantastisch nieuws ik ben door de voorrondes gekomen en nu genomineerd voor de Koosalbertsawards show op 17 Jan in de A9 studio’s in Uitgeest.
Helemaal leuk is dat dit met mijn laatste single ‘Het eind van ons latijn’ gedaan als echt levensliedje.
Uiteindelijk heeft dit geresulteerd tot een 3e plaats!

Persbericht:

HEERHUGOWAARD – Zanger Joost de Vries is genomineerd voor de Koos Alberts Awards een show die op 17 Jan in de A9 studio’s in Uitgeest word gehouden.
Koos Alberts heeft als oud Heerhugowaarder natuurlijk al heel wat mee gemaakt als artiest al meer dan 40 jaar in het vak. Recentelijk heeft hij hiervoor een bronzen beeld mogen ontvangen in zijn huidige woonplaats Hierden.
De onthulling van het beeld was ook de start van de Koos Alberts Awards, een jaarlijkse muziekprijs die in het teken staat van het levenslied. Daarvoor zijn zes kleinere afbeeldingen van de volkszanger gemaakt.

De prijzen worden op 17 januari voor het eerst uitgereikt in de A9 studios in uitgeest. Alberts heeft zelf in zes verschillende categorieën zangers en zangeressen genomineerd voor de voorrondes. Uit ruim 100 aanmeldingen uit heel Nederland is nu de Heerhugowaardse zanger Joost de Vries met zijn levensliedje ‘het eind van ons latijn’ tot de laatste 10 doorgedrongen.
Het publiek mag vanaf nu zelf gratis kiezen voor het talent uit 2015 en bepalen wie de winnaar is via http://www.koosalbertsawards.nl

koos

Banners_website_stemmen

Reageren

velden met * zijn verplicht