Joost gaat radioprogramma presenteren!

Vanaf 6 December is Heerhugowaard A life een Nederlandstalig programma rijker!


Iedere dinsdagavond zal er van 6 december een nieuw radio programma te horen zijn tussen 21.00 en 23.00 op de regionale zender Heerhugowaard A Life.

De presentatoren van het fonkelnieuwe programma zijn Joost de Vries en Bobby Edens.

Als naam voor het programma is “Hollandse Hits a Life” gekozen , de doelgroep is breed voor zowel jong als oud! Het programma wordt iedere week live opgenomen en uitgezonden via de Kabel op de 89.0 Mhz en via de FM op de 106.7 Mhz en natuurlijk via internet op www.heerhugowaardalife.nl

De muzieksoort die word uitgezonden is Nederlandstalig afgewisseld met  Engelstalig met ruimte  voor regionaal talent. Onderdelen van het  programma zijn verder; interviews met lokale en bekende artiesten, verzoekjes luisteraars, uitgaan en cultuur agenda NH, en nieuws omtrent de artiesten.

Verzoekjes kunnen alvast worden aangevraagd!
(Verzoekjes per mail studio@heerhugowaardalife.nl  of telefoon 0728200300)

Joost is gevraagd door Marco de Hollander van RTV Hollands midden om mee te doen aan een marathon uitzending.

Hij draait Vrijdag ochtend heel vroeg van 01.00 tot 02.00 uur, allemaal luisteren!
Marco de Hollander maakt vrijdag 16 december een 24 uurs radio-marathon op RTV Hollands Midden. Dat doet hij voor de landelijke actie Serious Request .

Marco begint de 16e meteen ’s nachts om 00.00 uur en zal 24 uur lang luisteraars de gelegenheid geven hun favoriete plaat aan te vragen. Luisteraars of sympathisanten mogen ook naar de studio aan de Oostkanaalweg als ze het goede doel maar helpen… ondersteunen. Dat doen ook veel radiovrijwilligers van RTV Hollands Midden. Zus Sabrina zal Marco de hele 24 uur ondersteunen en deze marathon is natuurlijk bedoeld om veel geld op te halen voor Serious Request.
Bedrijfssteun is van harte welkom en bedrijven die een uur willen sponsoren krijgen daarvoor naamsreclame en mogen hun bedrijfsfavoriete Top 3 aanvragen. Meer over de sponsoring en de marathon actie via 0172 601416 of info@rtvhollandsmidden.nl
RTV Hollands Midden is via de ether te beluisteren op 107.4 FM, via de kabel of de websitewww.rtvhollandsmidden.nl

 

Reageren

velden met * zijn verplicht