Joost gaat duet aan met Theresa

Joost de Vries komt komende maandag 2 Juli alweer met de opvolger van “het is zo heerlijk om te dromen” hij heeft een zomers duet opgenomen met de sympathieke zangeres Theresa.

De Heerhugowaardse artiesten Joost de Vries en zangeres Theresa komen deze zomer met een swingende zomerse single. De melodie lijn zal voor velen bekend klinken daar het een cover is van de toenmalige nummer 1 hit van de formatie Los Bravos “Black is black”.
Nu dus in een nederlands jasje gestoken waarvan de titel “Wat een geluk” zal dragen. Theresa heeft de tekst geschreven en heeft haar ideeen geuit naar Producer Wendy Molee hoe de single zou moeten klinken, zomers, swingend en Spaanse elementen. Alweer geruime tijd werken Joost en Theresa regelmatig samen aan diverse projecten zoals de gevoelige single ”Adieu mijn vriend” die afgelopen winter uitkwam waarvan de backings voor Theresa haar rekening kwam en in het voorjaar volgde de gezellige meezinger van Joost “Het is zo heerlijk om te dromen”.
Voor Joost zal dit alweer zijn 7de single worden, een mooie voorloper voor zijn verzamelalbum die voor het eind van het jaar in de planning zit.
Joost en Theresa willen deze zomer gaan knallen met hun nieuwe single en zullen veelal van zich laten horen op diverse evenementen en radiostations.
De singel is vanaf 2 Juli te downloaden bij alle download platforms en voor meer informatie kunt u terecht op de speciaal hiervoor ontworpen site – Joost en Theresa site en www.boekjoost.nl en www.theresa-allround.nl

Reageren

velden met * zijn verplicht