Het is weer zomer – Nieuwe single!

Rood-Hit-Blauw Persbericht:
Ook Joost de Vries kondigt de Zomer aan !

‘Passie’ zo heet het CD-album van Joost de Vries waarmee de Noord-Hollander zijn 20-jarige artiestenjubileum komende september kracht bij zet. Samen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties heeft de zanger een koers voor de komende periode uitgezet. De release van enkele singles en dus ook het jubileumalbum ‘Passie’, zullen het resultaat zijn van deze samenwerking. Naast artiest is Joost actief met zijn eigen event bedrijf SYMUSIC en presenteert hij het radioprogramma Hollandse Hits Alife.

Op 15 en 16 juli zal het centrum van zijn woonplaats Heerhugowaard weer op z’n grondvesten schudden middels de RADIONL en TV Oranje Zomertoer. Dit is een unieke jarenlange samenwerking en vindt plaats in het stadshart waar in het verleden artiesten als o.a. Frans Bauer, Tino Martin, René Froger en Gerard Joling van de partij waren.
Na succesvolle singles als ‘In de zon’, ‘Zing maar na!’, ‘Adieu mijn vriend’, of ‘Wat een geluk’, komt de geboren Alkmaarder met een onvervalste zomerknaller: We gaan weer uit ons bol, terrasjes zijn overvol, dus pluk de dag want.. ‘Het is weer zomer’!

Deze track is opgenomen in de Royal Music Productions studio , voor de Tekst & Muziek tekenden Lei de Bruyn en Guus Smeets.
Joost de Vries – Het is weer zomer…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Het is weer zomer’ is vanaf 7 juni verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.
De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en You tube te zien, en is gemaakt door Jaap van Didden. (JVDvideo.nl)

De CD single ‘Het is weer zomer’ is vanaf heden verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613247012

Link naar youtube: https://youtu.be/VbNozuMcZn8

Link en info naar boekingen: 06-50668600 / https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/joost-de-vries/

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/7ocFVyqaOLXlLgTdGY2reK

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl

Reageren

velden met * zijn verplicht