Geselecteerd door Buma Stemra

Joost was op 14 September naar de Buma Stemra dag omdat hij bij de laatste 30 van Nederland zat als Nederlandstalig muziektalent.
Maandag 14 september kwamen Nederlandse artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekprofessionals, boekers, locatiehouders en liefhebbers weer samen op De Parade in ‘s-Hertogenbosch voor Buma NL, hét event voor de Nederlandstalige muziek. Vast onderdeel van deze dag is het Sena demopanel waarbij talentvolle muzikanten de kans krijgen hun demo aan professionals uit de muziekbranche te presenteren.

De geselecteerden mochten dus op 14 september bij Buma NL hun song laten laten beluisteren door een deskundige jury. Die jury bestaat dit jaar uit een aantal toppers uit het vak o.a. producer/componist/zanger Edwin van Hoevelaak, songwriter/producer Lodewijk Martens en tekstdichter Han Kooreneef. De artiesten krijgen direct na het beluisteren van de demo al feedback van de jury: wat is goed, wat kan beter en hoe pak je dat aan? Dat maakt voor iedere deelnemer de komst naar Buma NL leuk en nuttig.

Het was zeker een hele leuke inspirerende dag met veel collega artiesten.

Reageren

velden met * zijn verplicht