CD Album release ‘Passie” 24 september

Op 24 September zal Joost de vries zijn allernieuwste album presenteren en daarbij dus vieren dat hij 20 jaar in het vak zit! Met veel plezier heeft hij nu al weer 20 jaar als artiest mogen optreden en ook vele eigen liedjes mogen uitbrengen. Dat ik dan nu met een verzamel CD album uit kan komen geeft mij een trots gevoel. Het 18 tracks tellende album is een bonte verzameling geworden van al eerder uitgebrachte liedjes en nieuwe eigen nummers. Met vele mensen heb ik een goede band opgebouwd; collega zangers en zangeressen, locatie eigenaren, bruidsparen, verenigingen, familie, vrienden enz. Ik wil jullie daarom van harte uitnodigen op mijn CD presentatie op zondagmiddag 24 september waar ik jullie ‘Passie” zal presenteren. Uiteraard zullen er naast Joost ook diverse artiesten optreden en zal er voor de kinderen een lekker ijsje zijn.
Als je wilt komen laat het me dan weten zodat ik jullie op de gastenlijst kan zetten en jullie natuurlijk het muziek album ontvangen.

Tijdens de CD Album presentatie ‘Passie” zijn er optredens van:
Pascal Redeker
Kimberly
Stef Horn
Glenn de koning
Dario
Bernard Karsten
Henk Naber
Theresa
Roel & Erik
Niels mul
Ab Lakeman
John Eeltink
Pierre van Dam
robert vd steenhoven
Country wilma
Albert Casanova
Jan Grandia

Tussen 14.00 – 19.00 bent u van harte welkom!(Vrij entree)

Reageren

velden met * zijn verplicht