Album van de week bij diverse stations!

Zo aan het einde van het jaar sluiten we de ‘Passie” radio toer na bijna 2500 km te hebben gereden af en kunnen we terug kijken op een groot succes.
O.a. Album van de week bij RADIONL, de VBRO, Hollands Midden, LOCO FM, Hollandse Hits forum, en in de playlisten bij alle stations b.v. Puur nl en Continu enz.enz, in diverse hitlijsten binnengekomen waaronder de NL top 30 en dan ook alle aandacht die het heeft gekregen in de media en tv optredens bij o.a de regiotap en toppers van Oranje en de diverse studiobezoeken allemaal hartelijk dank daarvoor en speciaal voor Jeroen Dirksen en Lei de Bruyn Scorepromotions en natuurlijk Ronald Janco Visch van het platenlabel Rood Hit Blauw, Jaap van Didden en natuurlijk mijn gezin allemaal hele fijne dagen en een Passievol 2018!

Heel gaaf nieuws dat diverse zenders het CD album ‘Passie” uitgekozen hebben tot ‘Album van de week ‘!
Vanaf 7 t/m 13 december is er bij de Hollandse Hits Forum elke dag een track gedraaid.

Bij RADIONL van 6 November t/m 10 november is er elke dag tussen 14.00 en 15.00 een track gedraaid van het fonkelnieuwe album.  In de week daarna is er een grote win actie van het album tijdens de diverse spelelementen van de populaire radiozender.Op 17 November heeft Joost een live studio bezoek gedaan tijdens het programma ‘Op volle kracht’ van Hessel Wijkstra. vanaf 14.00.

Ook is de CD album van de week geweest bij RTV Hollands Midden, LOCO FM en in België bij de VBRO.

Met dank aan het platenlabel RoodHitBlauw en Scorepromotions.

 

Reageren

velden met * zijn verplicht