18 december artiestenparade

HEERHUGOWAARD – Het populaire programma Hollandse Hits A Life van de regionale omroep Heerhugowaard A Life bestaat al weer ruim 5 jaar. Op zondag organiseert dit programma een artiestenparade en dat is uniek diverse live artiesten treden voor u op in een lekker verwarmde IJshut!
Het gezellige Stadsplein van Heerhugowaard is omgetoverd tot een overdekte ijsbaan met gezellige horeca. Maar het draait bij Hartje Winter niet om schaatsen alleen! Er wordt dit jaar wederom groots uitgepakt met diverse live optredens van artiesten tijdens de Hollandse Parade middag. Het evenement is geheel gratis te bezoeken en vindt plaats in de heerlijk verwarmde IJshut naast de schaatsbaan. Het eerste optreden is al vanaf 15 uur en duurt tot 19.00.
Dus maak nu ruimte in uw agenda en kom gezellig langs bij de Hollandse Middag!
Nieuw dit jaar is dat het live te volgen is op de TV zender HHW Alife.
Ook is er aandacht van de zenders RTV Hoorn, Alkmaar FM en Compleet FM.
Live optredens van onder meer: Dirk Meeldijk, Dario, Dennis Alberti, Ramon Beense, Kees Versluys, Jordy Falcon, Theresa & Ruby, Joost de Vries, Henk Bolink, Kimberly, Roel & Erik, Stef Horn, John Brouwer, Ab Lakeman, Patrick Valentijn, Rox van Driel, Dennis Alberti, en Roy Hoffman.
Iedere dinsdag avond is het populaire programma Hollandse Hits Alife te beluisteren van 20.00 – 22.00. Het programma word gepresenteerd door Erik van Kruiselbergen en Joost de Vries, en de techniek is in handen van Bobby Edens. De muzieksoort die word uitgezonden is Nederlandstalig afgewisseld met Engelstalig met ruimte voor regionaal en nationaal talent. Hierin onderscheid het programma zich door ook minder bekende artiesten een platform te geven om zich muzikaal te presenteren. De artiesten die geïnterviewd worden in het programma worden ook in de weken daarna “geplugd” met het nieuwe audio materiaal. Daarnaast verschijnt in het Nieuwsblad Heerhugowaard de data met welke artiesten er komen. Ook word er een twitter account en Facebook account bijgehouden. Onderdelen in het programma @hollandsehithhw zijn: verzoekjes luisteraars, uitgaan en cultuur agenda, en natuurlijk het nieuws omtrent de artiesten!
De lokale omroep van Heerhugowaard bediend haar 52.500 inwoners en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren via de Kabel op de 89.0 MHz en via de FM op de 106.7 MHz. Maar ook via internet op www.heerhugowaardalife.nl

Daarnaast zijn wij voor klanten van Ziggo in de gehele regio Noord-Holland digitaal te ontvangen via kanaal 47 en is er een potentieel bereik van 2 miljoen aansluitingen.

Meer informatie op www.hollandsehitsalife.nl15055806_10207881762748298_1468333831995766103_n

Reageren

velden met * zijn verplicht